Duetto Ristorante
Aupark – Einsteinova 18,
2. poschodie,
851 01 Bratislava

+421 915 949 847

duetto@duetto.sk

Otváracie hodiny:

Pondelok – Nedeľa
10:00 – 21:00

  /  Pravidlá ochrany osobných údajov

Ochrana a spracovanie osobných údajov a práva dotknutej osoby

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov povoľuje dotknutá osoba spoločnosti GINO FOOD & BEVERAGE CORPORATION s. r. o., so sídlom na Pribinovej ulici č. 18 v Bratislave, PSČ 81109, IČO: 46591265, zapísanej v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, Vložka číslo: 80114/B (Ďalej len “Správca”), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len “zákon o ochrane osobných údajov”) spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby:

  • meno a priezvisko
  • názov spoločnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefónne číslo
  • IP adresa

Meno, priezvisko, názov spoločnosti, adresa, telefónne číslo, IP adresa a e-mail je nutné spracovať za účelom poskytnutia našich služieb, spätného kontaktovania dotknutej osoby a vedenia anonymizovaných štatistík o používaní nášho webového sídla. Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu 5 rokov.

Spracovanie osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad využitím kontaktného formulára, zaslaním emailu alebo zaslaním listu na našu adresu.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom. Osobné údaje môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

  • Poskytovateľ webhostingu WebSupport s.r.o.
  • Prípadne ďalší poskytovatelia alebo dodávatelia webových systémov, služieb a aplikácií, ktoré v súčasnej dobe spoločnosť využíva:
    LKLK s.r.o

Práva na opravu, zabudnutie a prístup k osobným údajom dotknutej osoby

Prosím vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov má dotknutá osoba právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť,
  • vyžiadať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • vyžiadať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás výpis týchto údajov a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

V Bratislave, dňa 20. 5. 2024